روابط عمومی، فصل مشترک مردم و سرای احسان

مقاله ذیل تهیه شده توسط واحد روابط عمومی سرای احسان، ضمن تاکید بر اهمیت نقش روابط عمومی در هویت بخشی به فعالیتهای سازمان و نیز جایگاه ویژه روابط عمومی در موسسات خیریه پرداخته که در  سالروز گرامیداشت روابط عمومی، تقدیم عزیزان و مخاطبان گرامی می گردد.

روابط عمومی بر ایجاد و حفظ روابط مثبت با ذینفعان کلیدی سازمان، مانند رسانه‌ها، حامیان مالی، دولت و جامعه تمرکز دارد.

هدف نهایی روابط عمومی: ارتقای وجهه عمومی سازمان، افزایش آگاهی از برند و ایجاد حسن نیت

فعالیت‌های روابط عمومی: شامل نوشتن و انتشار بیانیه‌های مطبوعاتی، برگزاری کنفرانس‌های مطبوعاتی، ایجاد و مدیریت حضور در رسانه‌های اجتماعی، اطلاع رسانی از فعالیتها و ارتباط با ذینفعان کلیدی

جلب مشارکت های مردمی 

تعریف: جلب مشارکت بر یافتن، پرورش و حفظ روابط با افراد و سازمان‌هایی تمرکز دارد که از نظر مالی یا به روش‌های دیگر از سازمان حمایت می‌کنند.

هدف: هدف نهایی جلب مشارکت، افزایش منابع مالی و غیرمالی برای سازمان است.

فعالیت‌ها: فعالیت‌های جلب مشارکت شامل شناسایی و تحقیق در مورد چشم‌اندازهای بالقوه، ایجاد کمپین‌های جمع‌آوری کمک مالی، مدیریت روابط با اهداکنندگان، سازماندهی رویدادهای جمع‌آوری کمک مالی و نوشتن درخواست‌های کمک مالی است.

تعامل بین روابط عمومی و جلب مشارکت:

اگرچه روابط عمومی و جلب مشارکت دو حوزه مجزا هستند، اما به طور هم‌افزا با یکدیگر کار می‌کنند تا به سازمان‌های غیرانتفاعی در رسیدن به اهدافشان کمک کنند. در اینجا چند نمونه از نحوه تعامل این دو بخش آورده شده است:

ایجاد اعتبار

روابط عمومی قوی می‌تواند به ایجاد اعتبار برای سازمان کمک کند، که می‌تواند جلب مشارکت را آسان‌تر کند.

رسیدن به مخاطبان جدید

فعالیت‌های روابط عمومی می‌تواند به سازمان کمک کند تا به مخاطبان جدیدی برسد که ممکن است علاقه‌مند به حمایت از آن باشند.

تقویت روابط با اهداکنندگان

روابط عمومی می‌تواند به تقویت روابط با اهداکنندگان موجود و تشویق آنها به افزایش مشارکتشان کمک کند.

همکاری بین روابط عمومی و جلب مشارکت برای موفقیت هر دو بخش ضروری است. با به اشتراک گذاشتن اطلاعات و همکاری در پروژه‌ها، این دو بخش می‌توانند به سازمان‌های غیرانتفاعی در دستیابی به پتانسیل کامل خود کمک کنند.

نقش روابط عمومی در ارتقای سلامت روان جامعه:

فعالیت‌های روابط عمومی در موسسه خیریه حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی و آسایشگاه نگهداری بیماران روانی مزمن سرای احسان، نقشی اساسی در جلب حمایت‌های مردمی، معرفی خدمات موسسه، و ارتقای سلامت روان جامعه و مددجویان ایفا می‌کند. البته با برنامه‌ریزی و اجرای صحیح فعالیت‌های روابط عمومی، می‌توان به نتایج مطلوبی در این زمینه دست یافت.

روابط عمومی در موسسات خیریه، به ویژه آنهایی که در حوزه حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه فعالیت می‌کنند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فعالیت‌های روابط عمومی در این موسسات می‌تواند به جلب اعتماد و مشارکت مردم، معرفی خدمات، جلب حمایت‌های دولتی، و ایجاد فضای مثبت و امیدوارکننده کمک نماید.

روابط عمومی در موسسه خیریه حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی و آسایشگاه نگهداری بیماران روانی مزمن سرای احسان، توانسته با فعالیت‌های هدفمند، به افزایش آگاهی جامعه از مشکلات بیماران روانی مزمن، جلب مشارکت مردم در امور خیریه، ایجاد فضای حمایتی برای این افراد، و ارتقای سلامت روان جامعه کمک نماید.

علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، فعالیت‌های روابط عمومی در موسسه خیریه حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی و آسایشگاه نگهداری بیماران روانی مزمن سرای احسان، می‌تواند به ارتقای سلامت روان جامعه نیز کمک کند. از جمله این موارد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ترویج فرهنگ سلامت روان

روابط عمومی با انتشار مطالب آموزشی در مورد سلامت روان، به افزایش آگاهی مردم از این موضوع و ترویج فرهنگ سلامت روان در جامعه کمک نماید. در این خصوص مجله اینترنتی «آسا» با هدف انتشار مقالات علمی و پژوهشی و تحلیلی توسط متخصصان سرای احسان در حال فعالیت است. همچنین مجموعه پادکستهای تولیدی در قالب مصاحبه و مطالب علمی در رادیو «آسا» منتشر می شود. آخرین اخبار و رویدادهای مجموعه خیریه سرای احسان در سایت Asibdidegan.com درج می شود.

کاهش انگ و تبعیض

با اطلاع‌رسانی در مورد مشکلات بیماران روانی مزمن و ترویج همدلی و درک متقابل، روابط عمومی می‌تواند به کاهش انگ و تبعیض علیه این افراد در جامعه کمک نماید.

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی

روابط عمومی می‌تواند با همکاری متخصصان روانشناسی، خدمات مشاوره و روانشناسی را به مددجویان و سایر افراد جامعه ارائه دهد. این امر به پیشگیری از بروز مشکلات روانی و ارتقای سلامت روان افراد کمک خواهد کرد.

روابط عمومی سرای احسان با پیگیریهای مستمر همراه با تیم تخصصی روانشناسی و مددکاری، نشستهای علمی منحصر به فردی را در سرای احسان برگزار نموده است. از جمله جلسات کیس پرزنتیشن با همکاری کلینیکهای روانشناسی و دانشگاههای معتبر کشور از جمله دانشگاه شهید بهشتی، علامه طباطبایی و آزاد استقبال فوق العاده اساتید و دانشجویان برگزار شده است.

دعوت از گروههای نیکوکاری برای اهدای کمکهای معنوی به مددجویان

روابط عمومی سرای احسان با دعوت از گروههای نیکوکاری به مجموعه سرای احسان خدمات مرتبط با سلامت زیبایی مددجویان (گروه های آرایشگری، گروههای ماساژ تراپی و …) و خدمات پزشکی و دندانپزشکی را انجام می دهد.

همچنین گروههای نیکوکاری با برگزاری مراسم شاد و جشن تولد ماهانه و رویدادهای مشابه فضای زندگی مددجویان را همواره با نور امید و سرزندگی روشن می کنند.

فهرست اقدامات تیم روابط عمومی سرای احسان همچنان ادامه دارد و بدیهی است نگه داری و توانبخشی حدود پانصد بیمار اعصاب و روان زن و مرد نیازمند پیگیری شبانه روزی و بی دریغ همکارانمان در بخشهای مختلف سرای احسان است و واحد روابط عمومی همچون نخ تسبیحی این ارتباط یکپارچه بین واحدهای تخصصی و مددجویان و نیکوکاران را همواره مستحکم نگه می دارد.

ما معتقدیم که «ایستادن، مردن است» و همواره در تلاشیم که با یاری خداوند از جدیدترین و به روزترین اقدامات حمایتی استفاده کنیم به این امید که سرای احسان، خانه ای برای آرامش و سرزندگی بیمارانی شود که از خانواده و جامعه طرد شده اند. همچنان که امروز سرای احسان، الگویی منحصربفرد و کاملا بومی در راستای زندگی بخشی و توانبخشی از بیماران مزمن روان است. امیدواریم که با کمک نیکوکاران و مردم عزیز و نوع دوست بتوانیم این حرکت را مستمر و رو به جلو ادامه دهیم.

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دریافت آخرین اخبار، شماره خود را وارد کنید

سرای احسان

مرکز نگهداری و توانمند سازی بیماران اعصاب و روان

سرای احسان کجاست؟

سرای احسان یک مرکز خیریه مردم نهاد است که به طور شبانه روزی و رایگان از بیماران اعصاب و روان مراقبت می کند و سعی در توانبخشی آنها دارد.

درباره ما بیشتر بخوانید
به دنیای ساده آدم‌های آن‌سوی دیوار بپیوندید

سرای احسان

مرکز نگهداری و توانمند سازی بیماران اعصاب و روان درباره ما بیشتر بخوانید