برپایی مراسم عزاداری محرم در سرای احسان با مشارکت مددجویان و خیرین
باز این چه شورش است که در خلق عالم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
حسینیه بابالسلام سرای احسان بار دیگر در عزای سرور و سالار شهیدان راه حق حضرت اباعبدالله الحسین (ع) سیاه پوش می شود و مددجویان سرای احسان ، همسو با دیگر ارادتمندان و دوستداران اهل بیت با اجرای برنامههای نوحهخوانی، قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی مذهبی و سینهزنی در فضایی سرشار از معنویت و اخلاص به اقامه عزای سیدالشهدا می پردازند.
هیأت حضرت رقیه (س) سرای احسان
هیأت حضرت رقیه (س) مددجویان سرای احسان، امسال نیز، هر شب از ساعت ۲۰ الی ۲۱:۳۰ با اجرای برنامه، پذیرای هیئتها و دستجات عزاداری و نیکوکاران همیشه همراه سرای احسان خواهد بود.
عزیز مؤمنی امین ضمن قدردانی از خیرین و با اشاره به سیره معصومین، خصوصاً حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، و عرض تسلیت این ایام خاطرنشان کرد: “شیعیان و محبان سرور و سالار شهیدان در این ایام، در کنار عرض ارادت به محضر اهلبیت (ع)، با نذورات، اطعام و قربانی و همچنین اهدای مواد غذایی و خواروبار به یاری مددجویان بد سرپرست و فاقد سرپرست سرای احسان میشتابند که یقیناً بهترین محل برای انجام این امور خیر و سنت حسنه میباشد. یکی از برکات توزیع نذورات در این ماه، همراهی با خدمتگزاران اینگونه مراکز در رفع نیاز و کمبودها با رویکرد گسترش خیر جمعی همگان در مشارکت و انجام وظیفه اجتماعی خواهد بود.”
عزیز مؤمنی امین، مدیر سرای احسان، با اشاره به فرارسیدن ماه محرم اظهار داشت: “خیرین و نیکوکاران همیشه و در تمام مناسبتها حامی سرای احسان بودهاند بهطوری که در سه ماه اول سال جاری با همراهی و حمایتهای بیدریغ و قابل تقدیر خود، خادمین این مجموعه را در خدمت به ساکنین مظلوم و محروم این سامان سرا تنها نگذاشتهاند.”
هیأت مددجویان سرای احسان، متوسلین به حضرت رقیه (س)، با اهتمام به پاسداشت ایام عزای سیدالشهدا (ع)، هر شب از ساعت ۲۰ الی ۲۱:۳۰ با اجرای برنامههای معمول این ایام، مراسم عزاداری و نوحه خوانی برپا می کنند.
در این شبهای حزن و اندوه، اکثر مددجویان در مراسم عزاداری، حضور و مشارکت فعالانهای داشته و همه برنامهها و مراسم مخصوص ایام عزا مانند مداحی، نواختن طبل و سنج، حمل پرچم و پذیرایی از عزاداران و میهمانان هیأت توسط خود مددجویان اجرا می شود.
سرای احسان، خانه ای برای مهر
سرای احسان یکی از مراکز نگهداريِ بیماران اعصاب و روان است که بیمارانش خانواده ندارند یا خانوادهشان توانایی نگهداری از آنها را ندارد و یا گم شدهاند.
هم اکنون این مجموعه نگهداری و توانبخشی میزبان حدود ۵۰۰ بیمار مبتلا به اختلالات روانی است. زنان و مردانی که سال هاست «سرای احسان» خانه آن هاست. آنها در این خانه زندگی می کنند به این امید که روزی دوباره به میان خانواده خود، شهر خود و هموطنان خود بازگردند.
سرای احسان از زمان شروع فعاليت رسمي در سال ۱۳۷۷ تا كنون بيشتر از ۱۴۰۰۰ نفر از اين مددجويان را پذيرش، درمان و ساماندهي نموده است و هم اكنون نگهداري، درمان و توانبخشي بيش از ۵۰۰ نفر از مددجويان مرد و زن بي خانمان و رواني مزمن را عهده دار مي باشد.
اگرچه عده اي از اين مددجويان قادر به بازپروری کامل نيستند اما به عنوان عضوي از اجتماع حق دارند كه زندگي كنند و از امكاناتي كه دولت مكلف به تقسيم و ارائه علي السويه آن مي باشد، استفاده نمايند.
تعداد قابل توجهي از مددجويان پذيرش شده را افراد سالمند، معلولين جسمي و بيماران رواني مزمن تشكيل مي دهند كه ارائه درمان اوليه و خدمات حمايتي موجبات توانمندسازي آنان را فراهم نموده و نه تنها سربار جامعه نخواهند بود، بلكه به عنوان نيروي مولد، توانايي مستهلك نمودن قسمتي از هزينه هاي نگهداري، درمان و توانبخشي خود را خواهند داشت.
نذر ماه محرم برای بیماران اعصاب و روان
سرای احسان یک سازمان مردم نهاد است که با کمک و همیاری نیکوکاران در زمینه درمان و کمک به بهبود شرایط زندگی برای بیماران مبتلا به اختلالات روانی مزمن فعالیت دارد. ثواب روزهداری خود را با کمک به خیریه سرای احسان که قطعه ای از بهشت است کامل کنید.
مساعدت های ارزشمند و بابرکت شما نیکوکاران و خیرین گرامی در ماه عزاداری امام حسین (ع) باعث خشنودی خداوند متعال و بیش از ۵۰۰ بیمار دردمند این سامان سراست که به صورت شبانه روزی و رایگان نگهداری و توانبخشی می شوند و هیچ رضایتی بالاتر از این نیست که از درد و رنج بیمار کم کنیم.
با هر توان مالی می توانید به سرای احسان کمک کنید
شما با هر توان مالی می توانید کار خیر انجام دهید. کمک های به ظاهر اندک شما به سرای احسان تاثیرات زیادی در تسکین درد بیماران سرای احسان دارد. برای کمک به خیریه سرای احسان در ماه محرم و صفر و همین طور در طول سال روش های مختلفی وجود دارد از جمله:
اولین و راحت ترین روش کمک به خیریه سرای احسان از طریق پرداخت آنلاین است. شما هرمبلغی را که برای کمک مدنظرتان است، به صورت اینترنتی پرداخت می کنید و در هزینه های درمان و توانبخشی یکی از مددجویان سرای احسان سهیم می شوید.
-
اهدای نذورات ماه محرم و صفر
طبق سنوات گذشته هدایا و نذورات شما را صرف امور دارو، درمان و مایحتاج مددجویان سرای احسان می نماییم.
لازم به ذکر است: مردم نوعدوست و نیکاندیش میتوانند با تماس با شماره ۰۲۱۵۶۵۲۶۴۹۴ کمکها و نذورات خود را به دست مددجویان سرای احسان برسانند.
حمایتهای غیر مالی
کمکهای داوطلبانه نامحدود است. شما می توانید با انجام هر فعالیتی که به بهبود شرایط سخت بیماران مبتلا به اختلالات روانی کمک کند ما در این رسالت مهم یاری دهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک کمکهای داوطلبانه کلیک کنید.
از اینکه در این روزهای سخت آسیب دیدگان جامعه را از یاد نمی برید قدردان مهرتان هستیم.
سرای احسان (موسسه خیریه حمایت از آسیبدیدگان اجتماعی) میزبان بیش از ۴۲۰ نفر توانخواه مرد و زن مبتلا به اختلالات روانی مزمن فاقد سرپرست و فاقد سرپرست مؤثر است و با حمایت خیرین و فعالان اجتماعی در زمینه نگهداری، درمان و توانبخشی آنان فعالیت مینماید.
دعوت به حمایت از بیماران اعصاب و روان با “طرح حامی” موسسه خیریه سرای احسان
بیماران اعصاب و روان به دلیل شرایط خاص خود نیازمند مراقبت و توجه ویژه هستند. هزینههای بالای درمان و مراقبت از این بیماران، اغلب خانوادهها را در تامین نیازهای اولیه آنان با مشکل مواجه میکند. “طرح حامی” با هدف کاهش بار مالی از دوش خانوادهها و فراهم آوردن امکانات بهتر برای بیماران، میتواند نقش مهمی در بهبود وضعیت روانی و جسمی آنان داشته باشد.
با مراجعه به وبسایت رسمی موسسه سرای احسان به آدرس hami.asibdidegan.com ، تنها با یک شماره موبایل در “طرح حامی” ثبت نام کنید و مددجوی مورد نظر خود را انتخاب کرده و با توجه به شرایط خودتان یکی از روشهای حمایت ماهیانه یا سالیانه را انتخاب نمایید.
همچنین امکان ارتباط مستقیم با موسسه از طریق تماس تلفنی و یا مراجعه حضوری به دفتر موسسه نیز فراهم است.
تماس با ما
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشارکت در طرح حامی، میتوانید به وبسایت موسسه خیریه سرای احسان به آدرس https://asibdidegan.com مراجعه کرده و یا با شماره تلفنهای ۰۲۱۵۶۵۲۶۴۹۴ تماس حاصل فرماید.
با امید به اینکه با حمایت شما نیکوکاران عزیز، بتوانیم گامی بزرگ در جهت بهبود وضعیت بیماران اعصاب و روان برداریم.