هجدهمین نشست تخصصی کیس پرزنتیشن سرای احسان برگزار شد

هجدهمین نشست تخصصی کیس پرزنتیشن سرای احسان برگزار شد | خیریه سرای احسان

هجدهمین نشست تخصصی کیس پرزنتیشن سرای احسان، روز پنجشنبه ۱۷ آبان ماه با استقبال گسترده و حضور حداکثری مدعوین برگزار شد. در این نشست که به همت تیم متخصصان سرای احسان و به‌صورت منظم برگزار می‌شود، موضوع «بررسی مراجعان سخت و دشوار» با حضور جمعی از اساتید، متخصصان و دانشجویان روان‌شناسی از دانشگاه‌ها و مراکز مرتبط به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

“بررسی مراجعان دشوار در هجدهمین نشست تخصصی سرای احسان با حضور اساتید و متخصصان روان‌شناسی”

از سخنرانان اصلی این نشست علمی می‌توان به دکتر سید هادی موسویان، روانشناس سرای احسان؛ دکتر پیمان صادقی، پزشک عمومی سرای احسان؛ دکتر رحیم سلگی، روانشناس و مدرس دانشگاه؛ دکتر ناصر جعفرزاده، روانشناس و مدرس دانشگاه؛ دکتر فرزانه هراتیان، روانشناس و مدرس دانشگاه؛ و علی سلطانی، روانشناس و مسئول واحد روانشناسی سرای احسان اشاره کرد.

در این نشست، موضوع مشکلات پیچیده و مقاوم به درمان همچون اسکیزوفرنی و اختلال دو قطبی به‌ویژه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. سخنرانان درباره شناخت علائم و نشانه‌های این بیماری‌ها، اثرات آنها در زندگی روزمره و چالش‌های موجود در درمان به تبادل نظر پرداختند.

عزیز مومنی امین، مدیر سرای احسان، در ابتدای نشست به اهمیت برگزاری این‌گونه جلسات تخصصی جهت ارتقای سطح دانش و توانمندی‌های حرفه‌ای دانشجویان و پژوهشگران، ایجاد فضایی برای تبادل علمی و انتقال تجربه اشاره کرد و نقش این نشست‌ها را در تربیت نسل جدید متخصصان ضروری دانست. او ابراز امیدواری کرد که استمرار این جلسات به افزایش دانش تخصصی در حوزه سلامت روان و ایجاد ساختارهای حمایتی بهتر برای بیماران کمک کند.

از دیگر ارائه‌دهندگان این نشست می‌توان به علی سلطانی، روانشناس و مسئول واحد روانشناسی سرای احسان؛ اکرم رضایی، کارشناس ارشد مددکاری و دبیر کمیته توانبخشی؛ و محمدمهدی لک، کارشناس تربیت بدنی و مسئول ورزش سرای احسان اشاره کرد. این کارشناسان با تشریح روندهای درمان از جنبه‌های بالینی و روان‌درمانی، در کنار سخنرانان به نقد و بررسی وضعیت و روش‌های درمان بیماران پرداختند.

دکتر نادر منصوری، دبیر علمی نشست، در پایان بر اهمیت اطلاع‌رسانی و آموزش جامعه برای پذیرش و رعایت حقوق بیماران روان تاکید کرد و اظهار داشت که این رویکرد می‌تواند در کاهش انگ‌زدایی از این بیماران مؤثر بوده و بازگشت آنها به زندگی عادی و اجتماعی را تسریع کند.

 
انتهای خبر:
سرای احسان زیر نظر موسسه خیریه حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی (آسا) میزبان بیش از ۴۰۰ بیمار مبتلا به اختلالات روانی مزمن است که با حمایت خیرین و فعالان اجتماعی در زمینه نگهداری، درمان و توانبخشی آن‌ها فعالیت می‌کند.

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دریافت آخرین اخبار، شماره خود را وارد کنید

سرای احسان

مرکز نگهداری و توانمند سازی بیماران اعصاب و روان

سرای احسان کجاست؟

سرای احسان یک مرکز خیریه مردم نهاد است که به طور شبانه روزی و رایگان از بیماران اعصاب و روان مراقبت می کند و سعی در توانبخشی آنها دارد.

درباره ما بیشتر بخوانید
به دنیای ساده آدم‌های آن‌سوی دیوار بپیوندید

سرای احسان

مرکز نگهداری و توانمند سازی بیماران اعصاب و روان درباره ما بیشتر بخوانید