بهشت احسان در قاب نگاه رئیس سازمان بهزیستی کشور
بازدید دکتر سید جواد حسینی از سرای احسان؛ تجلی انسانیت در خدمت بیچشمداشت
به گزارش روابط عمومی موسسه ( سرای احسان )، در روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه، سرای احسان میزبان حضور گرم و پربرکت آقای دکتر سید جواد حسینی، ریاست محترم سازمان بهزیستی کشور بود. بازدیدی که با همراهی جمعی از معاونان، مدیران و مسئولان عالیرتبه سازمان، رنگی از توجه، تعهد و تقدیر بر تار و پود خدمت رسانی این مجموعه مردمی نشاند.
دکتر حسینی با گامهایی آرام و نگاهی ژرف، از بخشهای مختلف سرای احسان، اعم از واحدهای تخصصی روانشناسی، مددکاری، کاردرمانی، فیزیوتراپی، بهداشت و درمان و اقامتگاههای مردان و زنان بازدید کرد. ایشان ضمن گفتگوهای صمیمانه با توانخواهان، با گوش جان سخنانشان را شنید و آنان نیز با لبخندی حاکی از رضایت و صدایی مملو از امید، از خادمان خود گفتند؛ خادمانی که بیدریغ و بیوقفه به ایشان خدمت میکنند.
دکتر حسینی، سرای احسان را الگویی درخشان در بازتوانی بیماران روانی مزمن خواند و آن را از مراکز نمونه کشور برشمرد. ایشان اذعان داشت که این سرای احسان با نگاهی جامع و تلفیقی، تمامی مراحل پیشگیری، درمان و توانبخشی را در بستری عینی و علمی به اجرا درآورده است؛ آن هم بدون دریافت هیچگونه وجهی از مددجویان.
نشست تخصصی با محور ارتقاء خدمات توانبخشی
در حاشیه بازدید، نشستی تخصصی با حضور رئیس محترم سازمان بهزیستی آقای دکتر سید جواد حسینی، آقای دکتر سید حسن موسوی چلک (معاون اجتماعی و سلامت سازمان بهزیستی و رئیس انجمن مددکاری کشور)، دکتر محمدرضا اسدی (ریاست دفتر و روابط عمومی سازمان)، دکتر محمد نصیری (مدیرکل بهزیستی استان تهران) و آقای داود خادم (رئیس بهزیستی شهرستان ری)، اعضای هیأت مدیره و هیأت امناء و مدیران و متخصصین مؤسسه خیریه حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی (سرای احسان) برگزار شده و راههای ارتقاء کیفیت خدمات به بیماران روانی مزمن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست، دکتر سید جواد حسینی با ارج نهادن به خدمات مؤثر مؤسسه خیریه حمایت از آسیبدیدگان اجتماعی و مدیران، متخصصین و کارکنان سرای احسان، تأکید کرد: اینجا نمونهای موفق از مدیریت اثربخش و معنوی است که میتواند الهامبخش سایر مراکز باشد و «همانگونه که آقای باباخانی گفتهاند،؛ “سرای احسان بهراستی بهشت احسان است.”»
تجلیل از سه دهه خدمترسانی بیوقفه
در ادامه، مدیرعامل مؤسسه آقای دکتر فرهاد رمضانینژاد با ارائه پیشینهای از فعالیتهای سرای احسان در طول نزدیک به سه دهه گذشته، بر نقش برجسته نیروی انسانی متخصص و حفظ کرامت انسانی مددجویان تأکید کرد و توسعه خدمات را نیازمند حمایت بیش از پیشه نهادهای ذیربط دانست.
حاج محمدرضا باباخانی، نایبرئیس هیأتمدیره مؤسسه نیز با اشاره به نقش بیبدیل خیرین در ارتقاء کیفیت خدمات، یادآور شد که حمایت نهادها و آحاد جامعه از چنین مراکزی، وظیفهای اخلاقی و اجتماعی است.
آقای اکبر نعمتی، عضو هیأت امناء و از بنیانگذاران مؤسسه، با بیان ساماندهی بیش از ۱۴ هزار بیمار روانی مزمن از ابتدای فعالیت مجموعه، یادآور شد که این خدمات بدون هیچگونه بهرهمندی از بودجههای دولتی انجام شده و برگ زرینی در کارنامه مجموعه مردمنهاد سرای احسان است.
آقای علیرضا طاهری، عضو هیات امناء مؤسسه نیز با نگاهی واقعبینانه به چالشهای اقتصادی مراکز غیردولتی، خواستار بازنگری در قوانین مالیاتی و بیمهای شد. وی تأکید کرد که نگاه حمایتی به این مراکز، ضرورتی است در خور شأن جامعهای که سلامت و امنیت روانی اقشار آسیبپذیر خود را ارج مینهد.
جمعبندی
سرای احسان، روایت صبوری و عشق است؛
روایتی که باید شنیده، دیده و حمایت شود.
انتهای خبر